Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Κάτι αγνό και καθαρά Παναθηναϊκό γεννιέται...

Είναι υπέροχο το συναίσθημα του να ακούς κάποιον να μιλάει σε μια φιλική παρέα για τον Παναθηναϊκό και σκέφτεσαι γλυκά πόσο λαμπρό μέλλον μπορεί να έχει μια καθάρή "αγνή" και Παναθηναϊκή κίνηση η δημουργία της λέσχης Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "Μίμης Πιερράκος"...

Το panathinaikostifosi.blogspot.gr καλωσορίζει την σκέψη που έκανε πραγματικότητα η παρέα των ανθρώπων που ίδρυσαν την λέσχη αυτή με γνώμονα τις Παναθηναϊκές αξίες αλλά και αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον σίγουρο και εύρωστο για την ομάδα που λατρεύει η Ελλάδα... Παιδιά που κοπιάζουν, αγαπούν τον Παναθηναϊκό και έχουν κάτι ουσιαστικό να μας πουν. Τους ανακαλύψαμε για να τους φέρουμε κοντά σας και να τους αγαπήσετε κι εσείς! 

Θέλουμε να μοιραστούν τα όνειρα τους για τον Παναθηναϊκό μαζί σας, να μιλήσουν για τον ένδοξο σύλλογο που όλοι αγαπάμε αλλά και να τους δούμε να κάνουν κάποια στιγμή τα όνειρά τους πραγματικότητα! συσπειρώνοντας τον κόσμο του Παναθηναϊκόυ ωστε να γίνει ξανά μια μεγάλη και δυνατή ασπίδα γύρω απο το τριφύλλι...

Με επίσημη ανακοίνωσή της εγκαινίασε τις Παναθηναϊκές δράσεις της η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού «Μίμης Πιερράκος».

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Φίλη/ε του Παναθηναϊκού,

Από τις 27/7/2015 με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών (απόφαση 30735) και μετά από προσπάθεια 27 ανιδιοτελών φιλάθλων  του Παναθηναϊκού μας  επί οκτώ μήνες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ίδρυση και λειτουργία της Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού «ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ».

Με την ίδρυση και λειτουργία της Λέσχης, ένα πάγιο αίτημα των απλών ανοργάνωτων φίλων του Παναθηναϊκού, που δεν μπορούσαν να εκφράσουν  τις απόψεις τους  για τον Σύλλογο ή δεν επιθυμούσαν να προσχωρήσουν στις ήδη υπάρχουσες Λέσχες και Συνδέσμους Φιλάθλων, ικανοποιήθηκε.

Στη Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού «ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ»…..

Πιστεύουμε πως οι ρόλοι του καθενός γύρω από την ομάδα πρέπει να είναι διακριτοί. Οι μέτοχοι-παράγοντες στα γραφεία, οι αθλητές-προπονητές στο γήπεδο, οι φίλαθλοι-οπαδοί στην κερκίδα. Σε όποιες ομάδες αντεστράφησαν αυτοί οι ρόλοι ήρθε η καταστροφή και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια επιχειρείται να γίνει το ίδιο στον Σύλλογο μας.

Πιστεύουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω κομμάτων και δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί την ιστορία του, το σήμα του, τον κόσμο του, για να εκλεγεί είτε Δημοτικός Σύμβουλος, είτε Βουλευτής, είτε Ευρωβουλευτής, στο όνομα δήθεν της εξυπηρέτησης των Παναθηναϊκών συμφερόντων.

Πιστεύουμε πως η μαζική συνάθροιση των Παναθηναϊκών στο γήπεδο, δεν γίνεται να οικειοποιείται από μερίδα κομματικοποιημένων οπαδών, προκειμένου να περάσουν πολιτικά μηνύματα, που σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν το σύνολο των Παναθηναϊκών.

Πιστεύουμε πως τα χρέη της ΠΑΕ και του ΑΟ, δεν ανήκουν στον κόσμο του Συλλόγου, που καλείται σήμερα από τις διοικήσεις να τα πληρώσει, αλλά σε αυτούς που τα δημιούργησαν.

Πιστεύουμε πως η δημιουργία νέου σύγχρονου και μεγάλου γηπέδου, είναι μονόδρομος για την οικονομική αυτάρκεια του Συλλόγου, την διατήρηση των πρωτείων σε τίτλους σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα και  την επανάκτηση του τίτλου του «Πρέσβη» του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Πιστεύουμε πως ο κόσμος της ομάδας ανεξαρτήτως αν διαφωνεί με τις εκάστοτε διοικήσεις, πρέπει να συμπαραστέκεται στους αθλητές μας και να δίνει το παρών στα γήπεδα, απέχοντας από ακρότητες.  Καμιά αντιπαράθεση με τις διοικήσεις δεν είναι ικανή να στερεί από τον κόσμο τη χαρά και την ανάγκη να είναι δίπλα στην ομάδα, κάνοντας πράξη το σύνθημα «Στις χαρές και στις λύπες μαζί».

Πιστεύουμε πως κανείς φίλαθλος του Συλλόγου και καμιά καλοπροαίρετη πρόταση-άποψη δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα αναγέννησης. Η πληθώρα προτάσεων-απόψεων μέσα σε ένα κλίμα ομόνοιας, μπορούν να συνθέσουν το καλύτερο για τον Σύλλογο.

Παραμένουμε φανατικοί θιασώτες του διαλόγου, ως σκεπτόμενοι, ανεξάρτητοι, ανιδιοτελείς Παναθηναϊκοί, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και στη ξεχωριστή προσωπικότητα του κάθε φιλάθλου, ανεξαρτήτως τόπου καταγωγής, πνευματικής μόρφωσης, επαγγελματικής τάξης, πολιτικών φρονημάτων, κ.α..

Η Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού «ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ» συμβολίζει την αντίσταση στην οικονομική και αγωνιστική απαξίωση του Παναθηναϊκού. Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκε ο μεγάλος Έλληνας και Παναθηναϊκός «Μπρακ», ως προσδιορισμός του Σωματείου μας.

Καλούμε λοιπόν κάθε ανιδιοτελή και ανεξάρτητο φίλαθλο του Παναθηναϊκού, να ενώσει τη φωνή του με την δική μας, να διαδώσει την ύπαρξη του Σωματείου και να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις και εκδηλώσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Λέσχη μας μπορείτε να βρείτε στο  www.filoipao.gr  και για οποιεσδήποτε ερωτήσεις-διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@filoipao.gr.

             Με εκτίμηση

                Το ΔΣ



 ☘☘☘Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus