Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αναστασίου...Άλλοθι δεν έχεις άλλοθι κρατάς στο ψέμα σου τον Παναθηναϊκό αιχμάλωτο...

  
Καλημέρα Αδέρφια...Καλημέρα Πανάθα...

Να κλάψεις ή να γελάσεις; Ένα ερώτημα που ταιριάζει με τις εμμονές και τις αλχημείες του Γιαννάκη "πλήρη" Αναστασίου στη "μάχη"(εδώ γελάμε) της Νέας Σμύρνης, εκεί όπου Πανιώνιος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (17/1) ισόπαλοι 1-1 για τη 19η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια το α’ ημίχρονο όπως πάντα...άλλη μια απώλεια ημιχρόνου καθαρά με ευθύνη δική σου Γιαννάκη "πλήρη" Αναστασίου...

Στο β’ ημίχρονο όμως και με τις αλλαγές του Γιαννάκη "πλήρη" Αναστασίου, που διόρθωσε το λάθος… Μπαϊράμι ο άνθρωπος είναι ολοφάνερο δεν μπορεί να περπατήσει καλά-καλά μέσα στο γήπεδο..., οι «πράσινοι» ανέβασαν ταχύτητα και έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπεργκ στο 78’.

Στο 87’ όταν ο "κατευθυνόμενος" Μάνταλος υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σίλντενφελντ στον Γιάννου. Ο Στιλ όμως είπε «όχι» στον Κολοβό, που δεν τον νίκησε από την άσπρη βούλα. Στις καθυστερήσεις ήταν οι «πράσινοι» που έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, με τον Πράνιτς να αστοχεί από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση. Το 1-1 μέχρι το τέλος δεν άλλαξε...

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πάλι την αδυναμία του εκτός Λεωφόρου και δεν αξιοποίησε τη δυνατότητα να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή. 

Τέτοιες εμπνεύσεις μόνο ο Γιάννης "πλήρης" Αναστασίου στο αρχικό του σχήμα. Φανέλα βασικού πήρε ο Μπαϊράμι(ο θεός να φυλάει) μετά από καιρό (στην κορυφή του ρόμβου) και ως δεξί μπακ αγωνίστηκε ο Ζέκα. 

Κίτρινες: 87' Ζέκα, 87’ Σίλντενφελντ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80’ Μπούζας), Κολοβός (90'+2 Μασούρας), Ιμπαγάσα (55’ λ.τρ. Πάνος), Γιάννου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Λαγός (62' Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (46’ Καρέλης), Ατζαγκούν (76’ Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς.

Αφιερωμένοι οι παρακάτω στίχοι στον Γιάννη "πλήρη"Αναστασίου:

Με τα λόγια να κρύψεις τις αλλαγές "τύπου" Μπαιράμι γιατί προσπαθείς...

αφού ξέρω τα μάτια μου ίσια δεν θες να τα δεις
ζήτησέ μου συγγνώμη κι εγώ θα σου πω
σ' αγαπώ
πες πως έκανες λάθος καρδιά μου
κι εγώ το ξεχνώ

Άλλοθι δεν έχεις άλλοθι
κρατάς στο ψέμα σου τον Παναθηναϊκό αιχμάλωτο...

Δεν μπορώ να το δω
σαν αλήθεια το ψέμα που λες
ούτε θέλω να βλέπω στα μάτια μου τέτοιες αλχημείες ντροπές
αν ζητήσεις συγγνώμη
εγώ θα σου πω
σ' αγαπώ
πες πως έκανες λάθος καρδιά μου
κι εγώ το ξεχνώ

Άλλοθι δεν έχεις άλλοθι
κρατάς στο ψέμα σου τον Παναθηναϊκό αιχμάλωτο...

Υ.Γ. Η Αλχημεία ήταν μια αποκρυφιστική επιστημονική τεχνουργία και πρακτική που εφαρμόστηκε κυρίως κατά τους αρχαίους χρόνους και τον Μεσαίωνα. Επεδίωκε δύο βασικούς σκοπούς: την μετατροπή των μη πολύτιμων μετάλλων σε χρυσό και την παρασκευή του ελιξήριου της ζωής που θα παρείχε την αθανασία.

Υ.Γ.2 Η Αλχημεία στο ποδόσφαιρο είναι μια αποκρυφιστική επιστημονική τεχνουργία και πρακτική που εφαρμόζεται απο τον Γιάννη "πλήρη"Αναστασίου  κυρίως κατά τους εκτός έδρας αγώνες και το πρώτο ημίχρονο. Επιδιώκει δύο βασικούς σκοπούς: την μετατροπή των μη ποδοσφαιριστών(Μπαϊράμι) σε παικταράδες και την παρασκευή του ελιξήριου της ζωής που θα του παρέχει την αθανασία στον πάγκο του Παναθηναϊκού....

Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus