Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή του Greenmood στην ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων) σχετικά με την μάχη κατά των στημένων αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού».

Αξιότιμα μέλη της ECA,
Σε πρόσφατη συνεδρίασή σας, ο κύριος Θόδωρος Γιαννίκος μέλος σας και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παρουσίασε έναν Χάρτη Εντιμότητας καλώντας σας να τον ακολουθήσετε προς όφελος του ποδοσφαίρου και προς αντιμετώπιση των στημένων αγώνων (παράνομου στοιχηματισμού).

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο αξιότιμοι κύριοι, διάγει τις χειρότερες μέρες του και με βάση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από Ελληνικά και Ξένα ΜΜΕ, κύριοι υπεύθυνοι είναι όσοι διοίκησαν και διοικούν την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα τελευταία 18 χρόνια. Σας ενημερώνουμε περιληπτικά, για όσα διαβάζουμε στις εφημερίδες-sites και βλέπουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες καθημερινά οι Έλληνες φίλαθλοι.

Γνωρίζετε κύριοι, πως ο Πρόεδρος της συγκεκριμένης ΠΑΕ (Βαγγέλης Μαρινάκης) εγκαλείται από τον Εισαγγελέα του Ελληνικού Κράτους κ. Αρ. Κορρέα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με κύρια ασχολία την εξασφάλιση του Πρωταθλήματος για την ομάδα του και την αποκόμιση εσόδων από την απευθείας συμμετοχή της στους  ομίλους του Champions League?

Γνωρίζετε κύριοι, πως έχουν αποκαλυφθεί (μετά από παρακολούθηση της ΕΥΠ) πλήθος τηλεφωνικών συνομιλιών, όπου οι παράγοντες της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας?

Γνωρίζετε κύριοι, πως πλήθος δημοσίων λειτουργών οι οποίοι απασχολούνταν σε καίριες θέσεις σε άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο, κατά την αποχώρησή τους από το Δημόσιο προσλήφθηκαν στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξαργυρώνοντας τις «υπηρεσίες» τους?

Γνωρίζετε κύριοι, πως αρκετοί διαιτητές που τόλμησαν να εφαρμόσουν το 50-50 στα παιχνίδια της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, είτε καρατομήθηκαν από τους πίνακες διαιτησίας, είτε προπηλακίστηκαν, είτε απειλήθηκαν, είτε πήραν ξαφνικά φωτιά οι επιχειρήσεις τους?

Γνωρίζετε κύριοι, πως σε τέσσερις ημέρες (15/9) ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με άλλους 9 (συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Σαρρή), θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα με ενδείξεις για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, όπως της κακουργηματικής απάτης και της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα σε βαθμό κακουργήματος?

Ξέρουμε πως γνωρίζετε, όπως γνωρίζετε και πως τα τελευταία 18 χρόνια η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει κατακτήσει 16 πρωταθλήματα, με τη βοήθεια της διαιτησίας, των αθλητικών δικαστών, των ομάδων δορυφόρων, της βίας και κυρίως της αδυναμίας των υγιών ομάδων να αντιδράσουν!!!

Αυτή η νοσηρή και παγιωμένη κατάσταση, είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση σοβαρών και εντίμων επενδυτών από τον Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες ομάδες να εξαρτώνται από την «καλή διάθεση» του νταβατζή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ομάδες όπως η ΑΕΚ και κυρίως ο  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που στη διάρκεια των χρόνων ήταν οι βασικοί «αιμοδότες» των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου αυτής που κατάκτησε το EURO2004), που έχουν διαγράψει σαφώς καλύτερες αγωνιστικές επιδόσεις στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα από τον μόνιμο διορισμένο πρωταθλητή,  έφτασαν στα όρια της χρεοκοπίας, μη μπορώντας να ανταγωνιστούν τα εξτρά εκατομμύρια που κέρδιζε η ομάδα του Πειραιά, συμμετέχοντας στο Champions League. 

Αξιότιμοι κύριοι, ανεξαρτήτως αν δεν επηρεάζει άμεσα τις ομάδες σας αυτή η κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν σας τιμά να σας παραδίδει μαθήματα εντιμότητας…………. η πιο ανέντιμη ομάδα του Πλανήτη!!!

Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε ως ένδειξη σεβασμού στην εντιμότητα και στο fair play, είναι να αποβάλλεται από την Ένωσή σας, την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Με εκτίμηση, Μέλη-Αναγνώστες του Greenmood

4 σχόλια:

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus