Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Έφαγε ο Μπέος του Ατζαγκούν το Πέος!

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του επιστρέφει στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός από την Μαγνησία! Οι «πράσινοι» σε ένα ματς με ένταση και πάθος, κατάφεραν να αποδράσουν με το διπλό από το ΕΑΚ, επικρατώντας 0-1 του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κάπως έτσι το «τριφύλλι» ξεκίνησε ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλου του στον θεσμό, με τον Ατζαγκούν να είναι ο «χρυσός» σκόρερ, μεν, αλλά τον Στιλ να πραγματοποιεί την επέμβαση του αγώνα στο φινάλε και να κρατά το προβάδισμα! Όσο για τους Βολιώτες, το πάλεψαν όσο μπορούσαν δημιουργώντας καταστάσεις για γκολ, ωστόσο πλήρωσαν κάποια λαθάκια στην άμυνα και τον αγωνιστικό ρυθμό που τους λείπει, με δεδομένο πως δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, καθώς το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής δεν έχει ξεκινήσει.

Οι δύο ομάδες που να θυμίσουμε πως συμμετέχουν στον 8ο όμιλο, είχαν ένα μοιρασμένο συνολικά παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να είναι ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο μέρος και τους Βολιώτες στην επανάληψη. Οι «πράσινοι», μάλιστα, είχαν την τύχη να προηγηθούν σχετικά νωρίς στο ματς εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα, με τον Ατζαγκούν (18') να γράφει το 0-1 με ωραίο πλασέ και να παγώνει το ΕΑΚ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου από εκεί και πέρα χρειάστηκε χρόνο να συνέλθει και μέχρι να τα καταφέρει τα καταφέρει έβλεπε το «τριφύλλι» να κρατά εύκολα το προβάδισμα και τον έλεγχο του ματς. Τα πράγματα άλλαξαν στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ρισκάρουν, τους Μέζα – Πινάρες να ανεβάζουν την απόδοση τους και να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟ.

Βέβαια, αυτή η επιθετικότητα που έβγαζαν οι παίκτες του Νίκου Παντελή είχε και συνέπειες, καθώς ο Παναθηναϊκός έβρισκε χώρους στην αντεπίθεση και απειλούσε στην κόντρα, χάνοντας την σπουδαιότερη φάση στο 67' για να καθαρίσει το ματς, όταν ο Μπούι είχε δοκάρι! Με την σειρά του ο Ολυμπιακός Βόλου όσο τα λεπτά περνούσαν και η ισοφάριση δεν ερχόταν ανέβαζε ακόμα περισσότερο τις γραμμές και την πίεση του, φτάνοντας κοντά στο 1-1 στο 80' όταν ο Στιλ είπε όχι σε εναέριο βολές του Πινάρες.

Τελικά, οι όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων για ισοφάριση δεν απέφεραν καρπούς και ο Παναθηναϊκός απέδρασε με νίκη από το ΕΑΚ χάρη στο γκολ του Ατζαγκούν, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής μαζί με τον Στιλ (λόγω της επέμβασης στο φινάλε) και τον Μπαϊράμι, που όσο άντεξε ήταν καλός.

Κίτρινες κάρτες: 45'+1 Μέζα, 60' Ζέρης, 75' Μπιτάνγκ - 28' Πράνιτς, 51' Μπαϊράμι, 58' Λαγός, 90'+3 Κουτρουμπής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
(Νίκος Παντελής): Κολίτσι, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας (63' Νικολιάς), Πινάρες, Θέος (46' Κορνελάτος), Ζέσους Μέζα, Μπιτάνγκ, Κούτσι (77' Διαμαντόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
(Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63' λ.τρ. Μπούι), Μπαϊράμι (75' Καρέλης), Ατζαγκούν, Πέτριτς (65' Δώνης), Κλωναρίδης.


Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus