Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Μας κέρασαν Αλαφ....ουζάκι και σαρδέλα στο λεσβιακό κωλοχώρι...

Καλλονή με τα όλα της! η μία πλευρά...φόρεσε τα καλά της, υποδέχθηκε στον κατάμεστο Ταρλά τον κακάσχημο Παναθηναϊκό απο την άλλη πλευρά...και τήρησε με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση που λέει να δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός με αυτού του επιπέδου τις ομάδες...

Ο κακάσχημος Παναθηναϊκός, αφού τη γλίτωσε στην πρεμιέρα με το Χ που απέσπασε στο ουδέτερο ΟΑΚΑ απέναντι στον Λεβαδειακό και το τρίποντο-τρόμου με την ανατροπή στις καθυστερήσεις επί του Πανιώνιου στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, αυτή τη φορά ηττήθηκε, χωρίς μάλιστα να μπορεί να αρθρώσει καμία σοβαρή δικαιολογία για το εν λόγω αποτέλεσμα.

Ξεκίνησε καλά, αλλά μετά… ξεφούσκωσε ο Παναθηναϊκός...

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και πήραν γρήγορα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτή η υπεροχή μεταφράστηκε για τον Παναθηναϊκό σε ικανοποιητική κυκλοφορία, κράτημα μπάλας και ορισμένες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ. Όλα αυτά, όμως, δεν διήρκησαν για πολύ, γιατί το σκηνικό άλλαξε, με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να ξεφουσκώνουν σταδιακά.

Ένας κούκος και ένα δεκαπεντάλεπτο δεν φτάνουν...

Ο Παναθηναϊκός πήγε να δείξει κάτι διαφορετικό με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά στο πεντάλεπτο αυτό εξανεμίσθηκε

Η Καλλονή πήγε το ματς στα μέτρα της και το έλεγξε, με εξαίρεση ένα δεκαπεντάλεπτο στο διάστημα 60’-75’. Τότε πραγματικά οι «πράσινοι» προσπάθησαν όντως να πιέσουν και έχασαν κάποιες αξιόλογες (αλλά όχι πραγματικά μεγάλες) ευκαιρίες.

Αυτό ήταν, όμως, μέχρι εκεί, γιατί στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έπαθαν μπλακ άουτ και χωρίς καθαρό μυαλό απλά κρατούσαν άσκοπα την μπάλα στα πόδια τους.

Μέχρι και ο έως τότε πιο επικίνδυνος και δραστήριος παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Κλωναρίδης, πέταξε… λευκή πετσέτα και, όταν ο ένας και μοναδικός… κούκος δεν κελαηδά πια, το έργο τελειώνει. Όπως και έγινε.

Οι φιλοξενούμενοι κυριεύτηκαν από εκνευρισμό, πήγαν με μεγάλες και σπασμωδικές κινήσεις να απειλήσουν, αλλά, όπως ήταν φυσιολογικό, έκαναν μια τρύπα στο νερό, αφού το 1-0 δεν άλλαξε ποτέ. 

Ο μετριότατος Παναθηναϊκός, τον οποίο ο Αναστασίου δεν μπόρεσε εν τέλει να βοηθήσει ούτε με τις αλλαγές του στο β’ ημίχρονο, εκτός του με διαφορά καλύτερου «πράσινου» Κλωναρίδη, το πάλεψε μόνο ο Πέτριτς… Έτσι, όμως, δεν μπορεί το «τριφύλλι» να πάει πουθενά, ώστε να ξεφύγει από το φάσμα του μικρομεσαίου που το κατατρέχει τα τελευταία δύσκολα χρόνια.


Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus