Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μπάσκετ Γυναικών: Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινες»

Ο Παναθηναϊκός επηρεασμένος από τις απουσίες δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, γνωρίζοντας την ήττα με 45-38 και μένοντας εκτός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας

Η συμπαράσταση του κόσμου του Τριφυλλιού ήταν συγκλονιστική αλλά δεν μπόρεσε να ισοσκελίσει τις σημαντικές απουσίες των Έιβερι, Γλυνιαδάκη και Όλιβερ, οι οποίες δεν αγωνίστηκαν λόγω… της υπόθεσης Μαρτζινεάν! Η πρώην αθλήτρια πιέζει μέσω FIBA να λάβει τα χρωστούμενά της χωρίς όμως να δέχεται διακανονισμό από τη διοίκηση του Τριφυλλιού, που με τη σειρά της κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να εκδοθούν δελτία στις τρεις αθλήτριες, οι οποίες είναι από τα βασικά «γρανάζια» του φετινού Π.Α.Ο.

Αγωνιστικά με δεδομένες τις ελλείψεις, το Τριφύλλι προσπάθησε αλλά δεν είχε βοήθειες προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και πλέον συγκεντρώνεται μόνο στο Πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα:10-11, 21-17, 36-32, 45-38.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Χατζηδάκης): Πανταζή 12, Ζικιρίδου 6, Ξάνθου 2, Καμμένου 10(2), Μπακάλη 6, Σπαθάρη 2, Εμμανουηλίδου 7, Οικονομάκη, Τζανετάτου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρέκας): Αυτζή 15(1), Σλούκα 11 (3), Κυριακοπούλου 7, Καλέντζου 5, Καλημέρη, Κόνιαλη, Δανούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus