Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Παναθηναϊκός-ΜΕΝΤ (12η αγ, 10/1, 19.30)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τη ΜΕΝΤ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής (10/1, 19.30, Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης) με τον Χρίστο Μπέλο να κάνει ντεμπούτο και πάλι με τα "πράσινα".

Το Τριφύλι θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, από τις οποίες όμως μάζεψε τέσσερις βαθμούς ενώ πάλεψε στο έπακρο τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός σε 11 αγώνες έχει 5 νίκες και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και χρειάζεται τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τετράδας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο "πράσινο" στρατόπεδο.

«Βαρεθήκαμε να παίρνουμε έναν βαθμό»

Ο Αμερικανός ακραίος του Παναθηναϊκού, Μπράιαν Κουκ, μιλώντας στο paovolleyball, δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση. Είχαμε κάποιες αλλαγές αλλά είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και απλά πάμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, βαρεθήκαμε να παίρνουμε έναν βαθμό. Έχουμε αυτοπεποίθηση μέσα στην έδρα μας. Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επειδή δεν υπάρχουν εύκολα ματς σε αυτό το πρωτάθλημα αλλά όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus