Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ήττα ντροπή με 71-54 από τον ΠΑΟΚ...που κοστίζει ολόκληρος, όσο το συμβόλαιο του Διαμαντίδη!!!!

Ο Εξάστερος Παναθηναϊκός διασύρθηκε απο τον παοκ με 71-54 στο εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής της Α1 και έκανε το χειρότερο «ποδαρικό» στο 2015!

Ο
Εξάστερος Παναθηναϊκός ξεκίνησε αναιμικά το παιχνίδι και δεν έδειχνε αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή του παοκ. Στο τρίτο μόλις λεπτό, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 8-2 και μπήκαν σε θέση οδηγού μέσα στο παρκέ, πιέζοντας στην άμυνα και εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη συγκέντρωσης των «πρασίνων».  Ο Εξάστερος Παναθηναϊκός δυσκολευόταν να βρει τον δρόμο προς το καλάθι και αυτό βοήθησε τον παοκ να προηγείται στο 10’ με 19-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα και με με τον Γκιστ να βρίσκει ρυθμό, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν να ροκανίζουν την διαφορά, με τον παοκ ωστόσο να μην χάνει εύκολα το προβάδισμα... 

Ο Εξάστερος Παναθηναϊκός όμως αντέδρασε άμεσα και με τους Γκιστ και Νέλσον να πετυχαίνουν πέντε διαδοχικούς πόντους, ισοφάρισε σε 30-30, με τον πρώτο να σκοράρει για το 30-32 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που ήταν και η πρώτη φορά στο ματς που οι «πράσινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο στύλ με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρές μάχες μέσα στο παρκέ και το ματς να εξελίσσεται σε «ντέρμπι». Ο
Εξάστερος Παναθηναϊκός κατάφερνε έστω και δύσκολα να παραμένει μπροστά στο σκορ αλλά από το 25ο λεπτό κι έπειτα, ο παοκ αντέδρασε και πάλι με τον Μαργαρίτη να κυριαρχεί στην μάχη των ριμπάουντ και τους Λάνγκφορντ και Μπρέμερ να ηγούνται στην επίθεση, με αποτέλεσμα στο 30’ η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου να προηγείται με 50-45.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το «θρίλερ» καλά κρατούσε, με τον παοκ όμως να φαίνεται περισσότερο αποφασισμένος για να κάνει την έκπληξη. Με τον Εξάστερο Παναθηναϊκό να έχει σοβαρό πρόβλημα με τα φάουλ (ο Μπατίστα αποβλήθηκε με 5ο φάουλ στο 34’) αλλά και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να του δημιουργηθεί ακόμα περισσότερα προβλήματα...

Ο Εξάστερος Παναθηναϊκός έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει, καθώς μόνο ο Γκιστ φαινόταν να μπορεί να απειλήσει τον αντίπαλο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο παοκ να φτάσει τελικά στην σπουδαία νίκη έκπληξη με 71-54 και κορυφαίο τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Δεκάλεπτα: 19-13, 30-32, 50-45, 71-54

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 15 (2), Λιάπης, Κάρτερ 18 (1), Κακαρούδης, Τσόχλας, Μαργαρίτης 16 (2τρ, 11 ριμπ.), Όντουμ 10 (2τρ, 4 ριμπ., 5 ασ), Βον, Μπρέμερ 7 (2), Σαλούστρος 5 (1τρ, 5 ριμπ.).

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 4, Γιάνκοβιτς 9 (1τρ, 5 ριμπ.), Φώτσης 2 (5 ριμπ.), Νέλσον 8 (5 ασίστ), Μαυροκεφαλίδης 5, Διαμαντίδης (6 ριμπ., 4 ασίστ), Γκιστ 18 (2τρ, 7 ριμπ.), Μπατίστα 8, Μπλουμς.


Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus