Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Όταν σέβεσαι την Ιστορία του Συλλόγου το 0-2 το κάνεις 0-4 απλά και Παναθηναϊκά...

Καλημέρα Αδέρφια...Καλημέρα Πανάθα...
 
Πάρτι πρόκρισης έστησε ο Α.Ο. Χανιά το βράδυ της Πέμπτης (8/1) στο γήπεδο των Περιβολίων, εκεί όπου απέσπασε ισόπαλο "δωράκι" 2-2 από τον διπρόσωπο Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν αμφότερες οι ομάδες το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Δεν αρμόζει αυτή η κατάντια στον Παναθηναϊκό...δυστυχώς εκει μας κατάντησαν η διοίκηση της φάπας και της ντροπής ο αστειος προπονητής και οι αλχημείες του στην ενδεκάδα...
Στο α’ μέρος οι «τριφυλλοφόροι» ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και έχοντας τον Σωτήρη Νίνη στην επανεμφάνισή του σε μεγάλη μέρα προηγήθηκαν 0-2, δείχνοντας πως θα έχουν εύκολο έργο για να σημειώσουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς του 8ου ομίλου.

Κι όμως. Ο Παναθηναϊκός υπέστη καθίζηση κατόπιν συνεννόησης... και οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση στο β’ μέρος βρήκαν τα δύο γκολ, που χρειάζονταν.

Το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου βρήκε τους Κρητικούς ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση δωράκι απο τον διπρόσωπο Παναθηναϊκό για να ακολουθήσουν τα λεγόμενα … όλε μπροστά στην κερκίδα των φίλων τους...Ντροπή και κατάντια για τον Παναθηναϊκό...

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από τις νίκες στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ο Γιάννης "πλήρης" Αναστασίου παρέταξε μία ομάδα με πολλές αλλαγές, επιλέγοντας μία 11άδα, στην οποία πήραν θέση μόνο Έλληνες. Κάτι που συνέβη στον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, οι «τριφυλλοφόροι» (που αγωνίστηκαν με τις μωβ εμφανίσεις) δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβάλουν τον ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα, έχοντας τον Σωτήρη Νίνη σε μεγάλα κέφια. 
 
Το ξεκίνημα του «τριφυλλιού» ήταν πολύ καλό και στο πρώτο τέταρτο είχε ήδη τέσσερις καλές ευκαιρίες με τον Σικαλιά να έχει σωστές αντιδράσεις.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν άργησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και τα κατάφερε στο 17’. Ο Σωτήρης Νίνης έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια αποφεύγοντας δύο παίκτες και με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. 
 
Ο Α.Ο. Χανιά δεν έβρισκε λύσεις, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και ως εκ τούτου οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση. Ο κινητικός Καρέλης αποτελούσε συνεχή πηγή κινδύνων, αλλά τελικά το 0-2 ήρθε από τον Κλωναρίδη. Ο νεαρός εξτρέμ κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με δυνατό κοντινό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σικαλιά στο 29’. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟ Χανιά είπε «όχι» σε τετ α τετ του Καράλη, αλλά και σε πλασέ του Κλωναρίδη από καλή θέση. 
 
Όσο ο Νίνης είχε δυνάμεις ο Παναθηναϊκός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Ο "πλατυποδίας" Καρέλης ωστόσο εξακολούθησε να μην έχει καλά τελειώματα και όσο περνούσε ο χρόνος ο Α.Ο. Χανιά έπαιρνε αυτοπεποίθηση προσπαθώντας να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα. Μετά το 65’ μάλιστα ο Παναθηναϊκός υπέστη πλήρη καθίζηση κατόπιν συννενόησης και το παιχνίδι είχε μεταφερθεί στο μισό γήπεδο προς την περιοχή του...


Κίτρινες: 38’ Γκοτοβός, 40’ Καραλής, 58’ Γκούμας, 90'+1 Οικονομόπουλος – 35’ Λαγός, 60’ Ντίνας, 76’ Δώνης.

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Παγώνης, Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Εσόνο (55’ Καραγιάννης), Καραλής (66’ Μαρτσάκης), Γκούμας (73’ Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Κρητικός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης (77’ Νάνο), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (71’ Μπαϊράμι), Λαγός (71’ Μπούι), Δώνης, Καρέλης, Νίνης, Ντίνας.

Υ.Γ. Μπούι και Μπαιράμι πρέπει να μας χαιρετήσουν απο το καλοκαίρι και να βρούμε αντικαταστάτες που θα μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν,είναι λες και παίζουμε με -2 παίκτες απο την αρχή της σεζόν στο ρόστερ...Στα θετικά η απόδοση του Νίνη...
 
Υ.Γ.2 καλα ο Γιάννης "πλήρης" Αναστασίου, ούτε τα πιτσιρίκια δεν μπορεί να εμπνεύσει πλεον... θα αναλάβει την ευθύνη για την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου; και μετα τι; μήπως ήρθε ο καιρός να κουνήσει μαντήλι;
 
Υ.Γ.3 Μπροστά στο σκόρ 0-2 ο Παναθηναϊκος και στο live εδινε 1.10 να νικήσει....απλα κλαίω....

Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus