Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Οι μεταγραφικές κινήσεις των φίνων κοριτσιών στο βόλεϊ!

Τα «φίνα κορίτσια» απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, αφού στις 19 του μήνα αρχίζει η προετοιμασία του τριφυλλιού.

Οι υποχρεώσεις των παικτριών του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν στις 19 Αυγούστου, όταν είναι προγραμματισμένο και το πρώτο «ραντεβού» της ομάδας, εν'όψει της νέας, απαιτητικής σαιζόν. Το τριφύλλι έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και οι νέες παίκτριες της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις συμπαίκτριές τους, αλλά και τους προπονητές με τους οποίους θα δουλέψουν κατά την διάρκεια της σαιζόν.

Όταν σε μια σεζόν καταλήγεις φιναλίστ σε δύο τελικούς ισάριθμων διοργανώσεων, τότε επόμενος στόχος δεν μπορεί παρά να είναι το κάτι παραπάνω, ήτοι η κορυφή. Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού λοιπόν που κινήθηκε ταχύτατα στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της, είναι έτοιμη για την πρόκληση της ανάκτησης των σκήπτρων. Ένα αμιγώς ελληνικό... μείγμα που συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία αλλά και νιάτα μιας και οι «πράσινοι» επένδυσαν πολλά στο νέο «αίμα» του ελληνικού βόλεϊ. 
Ήρθαν: Νικολέτα Κουτουξίδου (πασαδόρος), Μαρία Νομικού (διαγώνια/ ακραία), Ελένη Κωνσταντινίδου (κεντρική), Μαριώτα Αγγελοπούλου (λίμπερο- ακραία), Λήδα Καστανού (διαγώνια), Γεωργία Αργυρίου (κεντρική).

Έμειναν: Ζένια Τσίμα (ακραία), Μερτέκη (ακραία/ διαγώνια), Πένυ Ρόγκα (λίμπερο), Αγγελική Καββαδία (κεντρική), Ράνια Γκούζου (κεντρική), Χαρά Παπαδοπούλου.

Έφυγαν : Αντριάνα Βίλκου (διαγώνια), Σοριάνα Πατσέκο (πασαδόρος), Ναταλία Μεταξά (κεντρική), Ευά Χρήστου (ακραία).


☘☘☘Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus