Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Και ναι κλειδώνει την πρόκριση από σήμερα....

Καλημέρα Αδέρφια...Καλημέρα Πανάθα...

Βρήκε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο... Όλα του πήγαν όπως τα ήθελε και ο Παναθηναϊκός έκανε άλμα πρόκρισης το βράδυ της Πέμπτης (18/8) νικώντας την Μπρόντμπι με 3-0 στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι» σε μία εβδομάδα θα πάνε στη Δανία προκειμένου να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους, η οποία δεν χάνεται εκτός κι αν αυτοκτονήσουν κόντρα σε μία ομάδα με καλά στοιχεία αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Μπεργκ και Λεντέσμα ήταν εκείνοι που έκαναν τη διαφορά μαζί με τις δύο αποβολές των παικτών της Μπρόντμπι. Ο Σουηδός είχε δύο γκολ, ο Αργεντινός ένα, μία ασίστ κι ένα δοκάρι. Πολύ καλός με τα ανεβάσματά του ο Χουλτ, τρομερή η ασίστ στο πρώτο γκολ από τον Γουακάσο, ενώ δραστήριος ήταν ξανά ο Ιμπάρμπο.

Αυτό που δεν άρεσε ήταν ότι και πάλι η άμυνα του «τριφυλλιού» είχε κάποια κενά όσο υπήρχε αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Στιλ δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δείξουν κάτι μένοντας σε ρόλο κομπάρσου.

Κίτρινες: 4' Κουτρουμπής, 30' Γουακάσο - 8' Κρόνε, 37' Άλμπρεχτσεν

Κόκκινη: 33' Κρόνε, 50' Ρένοβ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπής (58' Λέτο), Ιβανόφ, Χουλτ, Λεντέσμα, Γουακάσο (73' Βιγιαφάνιες), Ζέκα, Ιμπάρμπο, Μπεργκ (85' Ρινάλντι).

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Ρένοβ, Λάρσον, Κρόνε, Ρέκερ, Άλμπρεχτσεν, Νέργκαρντ, Φίρι, Χιουλσάκερ, Μουχτάρ (Γιούελσγκαρντ), Βίλτσεκ (72' Βίλτσεκ), Πούκι (52' Τόπελ).


☘☘☘Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus