Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού για τη νεα σεζόν!


Ο σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού προχωρά και ήδη οι πρώτες συμφωνίες με παίκτες ολοκληρώνονται. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει καταστρώσει τα πλάνα του και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του τμήματος κρατούν χαμηλά την μπάλα ενόψει της νέας περιόδου.

Από τους βασικούς παίκτες της περσινής περιόδου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή μόνο ενός παίκτη. Ο Σωτήρης Πανταλέων θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα για ακόμα έναν χρόνο. 

Στο πλευρό του, αντί του Χόι, θα βρίσκεται ο Μάκης Κανέλλος. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Παμβοχαϊκό και τώρα θα συνυπάρξουν και στον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Στιβαχτή που πήγε στον Ολυμπιακό θα βρίσκεται ο Θάνος Μαρούλης.
Η σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τον πρώην πασαδόρο του Ολυμπιακού είναι δεδομένη. 

Από εκεί και πέρα επαφές υπάρχουν και με έναν άλλο πρώην πράσινο. Ο λόγος για τον Γιώργο Στεφάνου ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον ολυμπιακό και βρίσκεται στο πράσινο στόχαστρο.

Ο Πρωτοψάλτης και οι ξένοι

Ένα άλλο θέμα το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της πράσινης ατζέντας αφορά το μέλλον του Θανάση Πρωτοψάλτη. Ο νεαρός ακραίος έχει προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και από το εξωτερικό (Γαλλία) και στο πράσινο στρατόπεδο είναι δεδομένο ότι επιθυμούν την παραμονή του. 

Επίσης σάμπα θα... χορεύουν στην Κυψέλη από τη νέα χρονιά, με τον Παναθηναϊκό να συμφωνεί με τον 27χρονο διαγώνιο Γουίντσον Φερέιρα και τον 25χρονο ακραίο Ούγκο Γκιμαράες.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό να προτιμούσαν την πολιτική των χαμηλών τόνων, ωστόσο οι κινήσεις γινόντουσαν και μάλιστα πολύ μεθοδικά, σε σημείο ήδη να έχουν φτιάξει τη νέα ομάδα για την ερχόμενη χρονιά. Και την έφτιαξαν καθώς μετά τους Μαρούλη και Κανέλλο, έφτασαν σε συμφωνία με δύο Βραζιλιάνους. Ο λόγος για τον 27χρονο διαγώνιο Γουίντσον Φερέιρα (φωτό) και τον 25χρονο ακραίο Ούγκο Γκιμαράες.

Διεθνής με το Λίβανο ο διαγώνιος

Όσον αφορά τον 27χρονο διαγώνιο, γεννήθηκε στο Ρεσίφε, έχει ύψος 1.98 και έχοντας πάρει την υπηκοότητα του Λιβάνου, αγωνίζεται με την συγκεκριμένη χώρα. Τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε στο πρωτάθλημα του Λιβάνου, κατακτώντας το το 2014. Και όταν λέμε για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα μη νομίζετε πως είναι κάτι απλό, μιας και έχουν αγωνιστεί παίκτες όπως ο Ντένις, ο Μέσαρος και πολλοί, ενώ φέτος πήγε στα πλέι οφ και κατέκτησε τον τίτλο ο Ερνάντο Γκόμεζ, αφού πρώτα είχε πάρει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ. Στα συν του νέου διαγώνιου του Παναθηναϊκού είναι το άλμα, καθώς κάνει επίθεση από τα 3.57 και μπλοκ στα 3.42, έχοντας έφεση και στο σερβίς.

Από Λαμία ο έτερος Βραζιλιάνος του «τριφυλλιού»
Ο δεύτερος Βραζιλιάνος του Παναθηναϊκού θα είναι ο πρώην ακραίος της Λαμίας Ούγκο Γκιμαράες. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν δικό τους έναν παίκτη που με τα χρώματα της Λαμίας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο περσινό πρωτάθλημα, έχοντας σε 17 αγώνες 214 πόντους. Ο νέος ακραίος του Παναθηναϊκού κάνει επίθεση από τα 3.50 και μπλοκ από τα 3.30, ενώ είναι καλός και στην υποδοχή.

Το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» είναι γεννημένος στις 4/7/1990, έχει ύψος 1.98 και όπως αναφέραμε τα πήγε πολύ καλά με την Λαμία, παίρνοντας έτσι την θέση του Κουκ στα άκρα του «τριφυλλιού».

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχοντας κλείσει τις θέσεις της πάσας, του κέντρου, του διαγώνιου και του ενός ακραίου, φορτσάρει για λίμπερο, ενώ έχει δώσει μεγάλο βάρος και στην παραμονή του Θανάση Πρωτοψάλτη με τον παίκτη να έχει και άλλες προτάσεις από ομάδες εκτός αλλά και εντός συνόρων.


Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο πασαδόρο, Λυκούργο Ρούση.

Ο έμπειρος αθλητής κατά το παρελθόν έχει Μαρκόπουλο, Ολυμπιακό, ΑΕ Νικαίας, ΓΣ Κερατέας, Πανερυθραϊκό, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου. Παράλληλα ο νέος παίκτης του «τριφυλλιού», θα βρει και τον αδερφό στους πράσινους, καθώς είναι αδερφός του προπονητή της ομάδας γυναικών του συλλόγου, Γιώργου Ρούση. 


☘☘☘Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus