Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ο σχεδιασμός της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού προχωρά με ρυθμούς χελώνας...

Από τη στιγμή που ο Κώστας Λούδης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, οι φήμες έχουν… φουντώσει για τον αντικαταστάτη του στον «πράσινο» πάγκο, με τους αρμοδίους να έχουν αρκετές επιλογές στη… φαρέτρα του...

Αν βρεθεί ένας μεγάλος χρηματοδότης στο τμήμα πόλο, τότε ο Ανδρέας Ζώττος θέλει στην ανδρική ομάδα και σε όλα τα τμήματα υποδομών τον Γιάννη Γιαννουρή. Ομως επειδή, προς το παρόν, κάτι τέτοιο δε συνέβη και τα μπάτζετ των ομάδων του πολύπειρου προπονητή είναι συγκεκριμένα, την παρούσα φάση, το συγκεκριμένο φιλόδοξο σενάριο μπήκε στο πίσω… κάδρο.

Στους υποψηφίους έχει παραμείνει ο Τεό Λοράντος, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Νίκου Βενετόπουλου για τη συγκεκριμένη θέση. Ο πρώην προπονητής του Π. Φαλήρου μπήκε στη λίστα και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα.

Μέσα σε αυτούς είναι κι ο Δημήτρης Σελετόπουλος, ο οποίος αποτελεί την «σημαία» του Παναθηναϊκού στο πόλο. Επίσης έχει περάσει κι από τον πάγκο του κι είναι βαμμένος «πράσινος».

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται κι οι εξελίξεις στο θέμα…

Υπενθυμίζουμε οτι μετά από την αποχώρηση-παραίτηση του προπονητή υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, Κώστα Λούδη, ο υπεύθυνος Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αντρέας Ζώτος προέβη στην ακόλουθη δήλωση

«Τα δυο αυτά χρόνια ο Κώστας Λούδης στηρίχθηκε από το Σύλλογο και με συντονισμένες προσπάθειες αλλά και με την απόδοση των παιχτών φέτος φτάσαμε στο φετινό αποτέλεσμα και φυσικά έπαιξε σημαντικό ρόλο ο ίδιος για αυτό. Προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω. Είχαμε άψογη συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια  και εξεπλάγην με την απόφαση του να παραιτηθεί από αυτήν την κοινή προσπάθεια που κάναμε από τη στιγμή που είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Θα ήθελα βέβαια να σημειωσώ σε αυτό το σημείο ότι έγινε συνάντηση παρουσία του κ. Λούδη πριν από 15 ημέρες προκειμένου να βρεθούν οι πόροι που θα μας έκαναν πρωταγωνιστές. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν σταματάει εδώ και ήδη γίνονται προεργασίες για την ερχόμενη σεζόν και ιδιαίτερα μετά από αυτή την αποχώρηση γίνονται διερευνητικές συζητήσεις και συναντήσεις με καταξιωμένους προπονητές. Πιστεύω έως τέλος Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με νέο προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus