Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού προχωρά με καλούς ρυθμούς!

Ο σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού προχωρά και ήδη οι πρώτες συμφωνίες με παίκτες ολοκληρώθηκαν. Ο Γιώργος Ρούσης έχει καταστρώσει τα πλάνα του και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του τμήματος κρατούν υψηλά την μπάλα ενόψει της νέας περιόδου...

«Πράσινη» η Κωνσταντινίδου...
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης κεντρικής, Ελένης Κωνσταντινίδου.

Η Ελληνίδα μπλοκέρ ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρακλή. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Ανατόλια και για τα επόμενα δυο χρόνια θα φοράει τα «πράσινα».

Η Θεσσαλονικιά άσος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη νέα πρόκληση στην καριέρα της ανέφερε: «Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Πρώτη φορα μου δίνεται τέτοια ευκαιρία και είναι πολύ μεγάλη. Είμαι πολύ χαρουμενη για αυτό. Θέλω να ζήσω αυτά που έχουν ζήσει τα περισσότερα κορίτσια του Παναθηναϊκού με τίτλους και πρωταθλήματα. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται δουλειά. Σίγουρα  θα είναι πιο απαιτητικά τα πράγματα στο θέμα της προπόνησης και σίγουρα θέλω να δουλέψω και να μπορέσω να κερδίσω τη θέση μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Θέλω να το ζήσω».

Ανανέωσε η Γκούζου...

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την κεντρική, Ουρανία Γκούζου (ημ.γεν. 25/1/81, 1.84) για την αγωνιστική σεζόν 2015-16.
Η έμπειρη μπλοκέρ που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παραμένει στα «πράσινα», μιλώντας στο panathinaikos1908.gr, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και φέτος την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν». 

Επέκταση συνεργασίας με τη Χαρά Παπαδοπούλου...

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τη διεθνή Ελληνίδα πασαδόρο, Χαρά Παπαδοπούλου (γεν. 9/12/1996, υψ. 1.74). Η νεαρή ταλαντούχα βολεϊμπολίστρια που ήδη είχε συμβόλαιο για την προσεχή σεζόν, θα παραμείνει «πράσινη» έως και το 2017.
Αναφερόμενη στην επέκταση της συνεργασίας της, η Χαρά Παπαδοπούλου ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο: «Είναι πολύ τιμητικό που η ομάδα θέλησε να επεκτείνει το συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος μιας ομάδας με όνομα, μεγάλη ιστορία, καλό σταφ αλλά και συμπαίκτριες! Στόχος μου είναι να πάρω όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται μέσα από το πρωτάθλημα της Α1 και της συνεργασίας μου με παίκτριες υψηλού επιπέδου και φυσικά να βελτιωνόμαστε ομαδικά και ατομικά φτάνοντας τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται».

Παρέμεινε «πράσινη» η Ρόγκα...

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διεθνή λίμπερο, Πένυ Ρόγκα, η οποία θα παραμείνει «πράσινη» για τα επόμενα δυο χρόνια.
Η «πράσινη» άσος μιλώντας στο panathinaikos1908.gr αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό: «Χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας για τα επόμενα δυο χρόνια. Η απόφαση είχε παρθεί από τη δική μου πλευρά πολύ καιρό πριν μου γίνει η πρόταση για ανανέωση. Το καλό κλίμα, οι καλές συνθήκες και ο αλληλοσεβασμός για την κοινή προσπάθεια  επιστροφής του Παναθηναϊκού στην κορυφή ήταν κάποιοι από τους λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω χωρίς δεύτερη σκέψη».

Η Ελληνίδα διεθνής στη συνέχεια τόνισε για το δέσιμο με τους φίλους της ομάδας: «Δέθηκα πολύ νωρίς με όλη την ομάδα και με τους οπάδους της οι οποίοι μας έκαναν να νιώσουμε πως είναι πάντα δίπλα μας και στα όμορφα και στα άσχημα. Γνωρίζουμε πως η επιστροφή στην κορυφή είναι κάτι που δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη αλλά με αργά και σταθερά βήματα, μεθοδικά θα επιτευχθεί ο στόχος».

Τέλος, για τους στόχους της επόμενης σεζόν είπε: «Δεν θα μιλήσω για στόχους ούτε για φιλοδοξίες. Για τους αθλητές που παίζουν σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός όλα αυτά είναι δεδομένα. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι πως αν την χρονιά που μας πέρασε έδωσα το 100% , φέτος θα δώσω το 110% για να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι μαζί. Δουλειά, χαμηλά το κεφάλι και όλα θα άνουν στο γήπεδο».

Η Κουτουξίδου επέστρεψε στην ομάδα...

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς Ελληνίδας πασαδόρου, Νικολέττας Κουτουξίδου, που επιστρέφει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.
Η έμπειρη πασαδόρος μετά από τέσσερις σεζόν στο εξωτερικό επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό έχοντας μαζέψει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και διακρίσεις παίζοντας σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.

Η Νικολέττα Κουτουξίδου στις πρώτες της δηλώσεις στο panathinaikos1908.gr ανέφερε: «Επιστροφή στα παλιά εύχομαι έτσι όπως έκλεισα τον κύκλο μου στον Παναθηναϊκό, εύχομαι να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος. Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη.  Ανυπομονώ να ξαναζήσω το πάθος και την ένταση που υπάρχει στα παιχνίδια του ΠΑΟ. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και να επιστρέψουμε με γεμάτες εμπειρίες για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» .

Επίσης σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχωράει ο Παναθηναϊκός καθώς τα βρήκε σε όλα με την 23χρονη  Μαριώτα Αγγελοπούλου (1.73μ.) και αναμένεται να την ανακοινώσει επίσημα.
Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία ως λίμπερο και ως ακραία και ασφαλώς μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως τον Γιώργο Ρούσση.

Η  νέα αθλήτρια των «πράσινων» γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο (Ο πατέρας της είναι από την Πάτρα ενώ η μητέρα της από την Κύπρο) και πέρασε πολλά χρόνια της ζωής της στην Πάτρα και κατόπιν στην Κύπρο όπου και σπούδαζε νομικά.

Από μικρή έδειξε την κλίση της προς τον αθλητισμό και πέρασε από τα αθλήματα του στίβου, της κολύμβησης, μπαλέτο καθώς και μπάσκετ.

Δίπλα από το γήπεδο της καλαθοσφαίρισης ήταν το βόλεϊ και  κάπως έτσι… κόλλησε με την πετοσφαίριση.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Κύπρο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ανόρθωσης ως λίμπερο και κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ.

Από κει και πέρα η δεύτερη μεγάλη της αγάπη είναι το μπιτς βόλεϊ και έχει γυρίσει όλο τον …κόσμο όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής ομάδας Κύπρου (ήταν δίδυμο με τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου). Μάλιστα έχει τεράστιες επιτυχίες παρά το νεαρό της ηλικίας της με αρκετούς πανελλήνιους, παγκύπριους και διεθνείς τίτλους.

Κατόπιν γύρισε στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα του Ηρακλή Κηφισιάς και παράλληλα έκανε πρακτική ως δικηγόρος.

Οι «πράσινοι» την εντόπισαν και έσπευσαν να την αποκτήσουν καθώς πρόκειται για μια αθλήτρια που μπορεί να ενταχθεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και να βοηθήσει. Άλλωστε το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις με επιτυχία της δίνουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα.


Η Ναταλία Μεταξά αποχωρησε για την ΑΕΚ...

Η Ναταλία Μεταξά δε θα συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό...Μετά το πέρας της φετινής σεζόν η νεαρή κεντρική που έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις όποτε της έδωσε την ευκαιρία ο προπονητής της, έμεινε ελεύθερη από τον Παναθηναϊκό καθώς έληξε το συμβόλαιό της.

Η Ναταλία είχε έρθει στην Αθήνα από τους Μακεδόνες Αξιού στους οποίους αγωνιζόταν από το 2011 κάνοντας πολύ καλή πορεία που εκτιμήθηκε από την ομάδα της Αθήνας.

Η Εύη Χρήστου θα συνεχίσει πλέον την καριέρα της μακριά από τις «πράσινες»...

Η νεαρή ακραία, είναι πλέον ελεύθερη να βρει αλλού το λιμάνι της μετά από ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό με τον οποίο είχε πολύ καλή παρουσία ιδίως στους τελικούς όποτε κλήθηκε να αντικαταστήσει τη Βίλκου. Η Εύη ξεκίνησε την καριέρα της στον Άρη Νικαίας και πριν πάει στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε στους Ίωνες. Ταυτόχρονα έχει μια σειρά ετών με πολύ καλή παρουσία στο μπιτς βόλεϊ με αρκετά μετάλλια σε τουρνουά και με αποκορύφωμα τα 3 χρυσά στο περσυνό πρωτάθλημα και το χάλκινο στους τελικούς στην Αλεξανδρούπολη με παρτενέρ την Αγγελοπούλου.

Τέλος αποτελούν παρελθόν απο την ομάδα η Adriana Vilcu και η Soriana Pacheko...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus