Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού για τη νεα σεζόν!

Ο σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού προχωρά και ήδη οι πρώτες συμφωνίες με παίκτες ολοκληρώθηκαν. Ο Κώστας Πρέκας έχει καταστρώσει τα πλάνα του και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του τμήματος κρατούν υψηλά την μπάλα ενόψει της νέας περιόδου. 

Έτσι ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς πλέι μέικερ Λολίτας Λύμουρα (ημ. γεν. 10/3/85) για την αγωνιστική σεζόν 2015-16.
Η έμπειρη διεθνής μπασκετμπολίστρια, που τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το Τριφύλλι την τρέχουσα σεζόν. Έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Πειραιώς (1995-2000), στις Εσπερίδες Καλλιθέας (2000-2007), στις ιταλικές Βίρτους Βιτέρμπο (20 07-2008) και Τζινάστικα Κομένζε 1872 (2008-2009), στον Αθηναϊκό (2009-2013)και στον Πρωτέα Βούλας (2013-2015).

Στις πρώτες δηλώσεις στο panathinaikos1908.gr, η νεοαποκτηθείσα άσος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Τόσα χρόνια ως αντίπαλος ζούσα και ζήλευα αυτή την ατμόσφαιρα στον ‘Τάφο του Ινδού’ και ήρθε επιτέλους η στιγμή να είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά.

Πέρυσι η ομάδα έφτασε μια νίκη πριν το πρωτάθλημα, πιστεύω αυτή τη νίκη θα την κάνουμε φέτος! Δουλειά μέσα στο γήπεδο και θα έρθουν τα αποτελέσματα». 


Η δεύτερη μεταγραφή που ανακοινώθηκε ήταν η επιστροφή της Δώρας Παντελή...

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την απόκτηση της 28χρονης φόργουορντ, Δώρας Παντέλη (ημ.γεν. 25/11/87)  για την αγωνιστική σεζόν 2015-16. Ε
Η ύψους 1.84 απόφοιτος του Πανεπιστημίου Binghamton της Νέας Υόρκης, που τη σεζόν 2010-11 είχε αγωνιστεί πάλι στον Παναθηναϊκού, έχει αγωνιστεί επίσης στον Πρωτέα Βούλας (2011-12), στον Αστέρα Εξαρχείων (2012-13), στο Ελληνικό (2013-14) ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό.

Η νεοαποκτηθείσα άσος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου panathinaikos1908.gr, ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω μετά από τα τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Για μένα ο Παναθηναϊκός ήταν και είναι παραπάνω από ομάδα είναι σαν οικογένεια. Θα δώσω τα 100% του εαυτού μου προκειμένου η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην κορυφή».

 
Η τρίτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε ήταν της Ρίας Πατεράκη...

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την απόκτηση της  ταλαντούχας διεθνής φόργουορντ Ρίας Πατεράκη, η οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι.
Η 22χρρονη Χανιώτισσα (ημ. 28/12/93), όπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στις ΗΠΑ, στο Lamar University και στο Texas Woman’s University, ξεκίνησε την καριέρα της στον Ο.Α.Χανίων μέχρι το 2008 και μέχρι να φύγει στο εξωτερικό το 2011 αγωνιζόταν στο Δ.Α.Σ.  Άνω Λιοσίων.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, η νεοαποκτηθείσα άσος ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν, για το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριές μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».
 

Επίσης, έχουν συμφωνήσει για την παραμονή τους οι Καλέντζου, Κυριακοπούλου, Αυτζή και Δανούση...

 ☘☘☘Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus