Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Φρέσκος σανός απο την ανύπαρκτη διοίκηση του Καραφλούζου με φόντο το γήπεδο της Λεωφόρου...

Ανακοίνωση σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Εργοτέλη, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ωστόσο όλο το... ζουμί κρυβόταν στην τελευταία της πρόταση, όπου οι μισθοφόροι κολαούζοι υπενθύμιζαν στον προβατόκοσμο πως με κάθε αγορά βοηθούν στην ανακατασκευή της Λεωφόρου, καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να δώσει εκεί ένα σημαντικό μέρος των εσόδων.


 
Χαρακτηριστικά έγραψε ο υπάλληλος Βασιλαράς:

"Υπενθυμίζουμε στον κόσμο τη βούληση της διοίκησης για ανακατασκευή της Λεωφόρου με μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια να προορίζεται αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό."

 
Εμείς απο την άλλη πιστεύουμε πως θα ήταν καλύτερα αντί για λυώμενη εξέδρα σε ετοιμόρροπο γήπεδο που χτίστηκε το 1922 και ανακαινίστηκε 3 φορές μέχρι σήμερα (Ανακαίνιση το 2001,Ανακαίνιση το 2007,Ανακαίνιση το 2013) να εξαγοραστεί με κάποιο τρόπο ένα μεγάλο μέρος του διπλανού οικοπέδου με αυτά τα χρήματα με σκοπό να  απλωθεί και να χτιστεί εκέι το νέο γήπεδο. 

Θεωρώ πως τα 7 εκατομμυρια ευρώ, είναι περίπου το 10% μιας τέτοιας επένδυσης. Δεν είναι ανάγκη να αγοραστεί όλο το διπλανό οικόπεδο, ενα κομμάτι 30 μέτρων είναι αρκετό για σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου τουλάχιστον 25.000 θέσεων  με προδιαγραφες τουλάχιστον UEFA!

Το υπάρχον ανύπαρκτο σχέδιο, που είναι μάλιστα εντελώς πρόχειρο, δίνει μια εντελώς προσωρινή αλλά και απαράδεκτη ποιοτικά λύση για το παρόν και το μέλλον της ομάδος. Βλέποντας το κανείς καταλαβαίνει άμεσα ότι αδρανοποιεί υπάρχουσες θέσεις αλλά και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα θέασης των αγώνων και διάφορα άλλα λειτουργικά προβλήματα....

Αλλά το τροπάρι της καραφλής διοίκησης είναι το εξής: "Αν θέλουμε το πρόβατο μας να έχει σανό για τον χειμώνα θέλει κόπο και θυσίες για να μας πιστέψει ο κόσμος..."

"Το φθινόπωρο είναι ο καιρός που πρέπει να παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις πριν τον ερχομό των κρύων εποχών δηλαδή τον αφανισμό του γηπέδου Απόστολος Νικολαϊδης...
"


Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus