Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Έτοιμα τα Τρίφυλλα ρόπαλα για τα πλέι οφ!

 Το Τριφύλλι είναι πανέτοιμο για την αυριανή αναμέτρηση και φυσικά οι παίκτες του Μαζαράκη θέλουν τη νίκη. Το άλλο ζευγάρι της ημέρας είναι το Ευρυάλη-Μαρούσι 2014.

Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Ήτοι στα Playoffs. Το προηγούμενο Σάββατο έλλειξε η κανονική περίοδος, αν και δεν έλλειψαν τα παρατράγουδα, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Μίλωνα η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη κατέθεσε ένσταση για αντικανονικό ορισμό διαιτητή. Η ένσταση δεν έγινε δεκτή στο γήπεδο (ενδεχομένως να αποφασίσει η ΕΦΟΜ) και έτσι το παιχνίδι κατακυρώθηκε στον Μίλωνα χωρίς να διεξαχθεί ο αγώνας.

Επίσης τη Δευτέρα διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου, ο εξ' αναβολής Μαρούσι @ Παναθηναϊκός, τον οποίον και κέρδισε το Μαρούσι 8-3.

Έτσι, μετά απ' όλα αυτά, η τελική βαθμολογία είναι η εξής:

Ομάδα                   Νίκες    Ήττες

Μαρούσι                  12           2
ΠΑΟ                        10           4
Άρης                        8            6
Ευρυάλη                  8             6

Leaders                   6             8
Μίλων                      6             8
Ολυμπιάδα               5            9
Δίας                         1            13

Έτσι, για τα Playoffs οι πρώτες τέσσερις ομάδες διασταυρώνονται ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο, και μεταφέρουν και τις νίκες τους επί του αντιπάλου στην κανονική περίoδο. Που σημαίνει ότι η Ευρυάλη και το Μαρούσι έχουν μία νίκη και μία ήττα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει δύο νίκες επί του Άρη και με μία νίκη περνάει στον τελικό.

Το πρόγραμμα των Playoffs έχει ως εξής:
Σάββατο 8 Νοεμβρίου
Ευρυάλη - Μαρούσι 10:00
Άρης - Παναθηναϊκός 13:30
Κυριακή 9 Νοεμβρίου
Παναθηναϊκός - Άρης 10:00 (αν χρειαστεί ο αγώνας)
Μαρούσι - Ευρυάλη 13:30
Σάββατο 15 Νοεμβρίου (αν χρειαστούν οι αγώνες)
Μαρούσι - Ευρυάλη 10:00
Άρης - Παναθηναϊκός 13:30

 
***Στα πλέι οφ, οι πρώτες 4 ομάδες της κανονικής περιόδου, με τον 1ο να αντιμετωπίζει τον 4ο και τον 2ο τον 3ο σε best-of-5 διατηρώντας τα μεταξύ τους αποτελέσματα. Οι ομάδες που θα προκριθούν στους τελικούς θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε best-of-5 χωρίς να κρατάνε αποτελέσματα.

source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus