Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Bόλεϊ Aνδρών: ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης ΜΕΝΤ και θέλει τη νίκη για να αρχίσει με το δεξί!

Πρεμιέρα εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό που αναμετραται πρώτη φορά με τη νεοφώτιστη ΜΕΝΤ το απόγευμα του Σαββάτου (25/10, 19.00. Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Κουτσούλας).

Το Τριφύλλι είναι πανέτοιμο για την πρεμιέρα χωρίς εξωαγωνιστικές εκκρεμότητες και απερίσπαστο θέλει να μπει με το δεξί στο 47ο Πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την έδρα της ΜΕΝΤ που είναι «άγνωστη» σε όλους τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός των "πρασίνων" εφιστά προσοχή για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα σε μια... ενθουσιώδη ομάδα! «Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες για όλες τις ομάδες σε κάθε θέση. Η δυσκολία αυξάνεται επειδή ο αντίπαλος είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Οι νεοφώτιστοι ξεκινούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και μεγάλο πάθος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Οι δύο αγώνες που δώσαμε στο Βραχάτι για το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε των προκλήσεων», ήταν τα λόγια του Ανδρεόπουλου. 

Προσοχή συνέστησε και ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων για την πρεμιέρα με τη ΜΕΝΤ, υποστηρίζοντας: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο γιατί  η πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας με νεοφώτιστη ομάδα μπορεί να κρύβει παγίδες αφού ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να χρησιμοποίησουμε όλες τις εμπειρίες που πήραμε από το Λιγκ Καπ και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Θεωρώ γενικά ότι θα είναι ένα δύσκολο μας».

Η αποστολή του Π.Α.Ο. θα βρίσκεται από απόψε αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ενώ αύριο έχει προγραμματισμένο πρωϊνό ξεμούδιασμα στο κλειστό της ΜΕΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus