Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μπάσκετ Γυναικών: Άλωσαν το Βόλο οι Πράσινες!


Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο Βόλο, καθώς επικράτησε με 73-56 του τοπικού Ολυμπιακού μετά από εξαιρετική εμφάνιση.

 Οι «πράσινες» ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Είχαν πάρει το προβάδισμα από το ξεκίνημα του ματς, ενώ στην τελευταία περίοδο έδειξαν χαρακτήρα, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν στην επικράτηση με 73-56.

Μπορεί η Μονίκ Ολιβερ να αποβλήθηκε στις αρχές της δεύτερης περιόδου μαζί με τη Ζήτη, αλλά η Σοφία Κυριακοπούλου κατά πρώτο λόγο και η Κατερίνα Γλυνιαδάκη έδωσαν τις λύσεις που ήθελε ο Παναθηναϊκός μέσα στο καλάθι. Από την περιφέρεια η Νίκι Εϊβερι πυροβολούσε αλύπητα τελειώνοντας το ματς με 19 πόντους και πέντε τρίποντα.

 Αυτή είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τις παίκτριες του Πέτρου Πρέκα. Να σημειωθεί ότι και στο σημερινό αγώνα ο Παναθηναϊκός στερήθηκε τις υπηρεσίες της αρχηγού του Τούλας Καλέντζου, η οποία έχει ένα πρόβλημα με τη μέση της.

Δεκάλεπτα: 12-15, 27-30, 42-47, 56-73

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κυριατζίδου 16 (3), Σαρακατσάνη 3 (1), Μπακράτσα, Αγαγιώτη, Σουλτάνη 4, Θωμά, Ταντουρόφσκα 9 (1), Ζέρβα 8, Ζήτη, Κατσιοπούλου, Αρτεμισίου, Δεληγιάννη 16.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γιγουρτάκη, Δανούση, Αυτζή 6, Καλημέρη 2, Κόνιαλη 3, Ολιβερ 4, Σλούκα 9 (1), Εϊβερι 19 (5), Γλυνιαδάκη 10, Κυριακοπούλου 20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus