Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δυστυχώς δεν υπάρχει ένας άνθρωπος με βαρύ πούτσο και αρχίδια να βοηθήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού, να μην γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε Μαρινάκη…….

Καθε κάθισμα στο Καραισκάκη συμβολίζει το πάρτυ που γινόταν τόσα χρόνια εις βάρος του λαού και της χώρας. Άλλος πλήρωνε, άλλος χαιρόταν.

Καθε φωτογραφία σε αυτό το γηπεδο συμβολίζει τη σαπίλα του ποδοσφαίρου, τον απόλυτο βιασμό της ποδοσφαιρικής λογικής και την καταστροφή της καψούρας του κοσμάκη στο βωμό του βρώμικου, ξεπλυμένου χρήματος.

Κάθε τίτλος που έχουν εκεί μέσα συμβολίζει τις πουστιές και τις βρωμιές του πιο μισητού σωματείου στον πλανήτη και την δημιουργία του πλέον αμοραλιστικού προτύπου για την κοινωνία: Να κερδίζεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να βουτήξεις στα σκατά ή και στο αίμα. Μη νοιάζεσαι για τίποτα, αρκεί να κερδίζεις εσύ το ξεροκόμματο και να το κλέβεις από το διπλανό σου.

Κάθε σπιθαμή αυτού του γηπέδου είναι ποτισμένη με αδικία από τις κλοπές τίτλων και τις ληστείες των προσπαθειών των ομάδων και των αθλητών τους.

Η εδρα του γαυρου είναι το μπουρδέλο, που ο Τοροσίδης έκλεβε του ψωμί του Γιουρκα, ο Ανατολάκης του Χενρικσεν, ο Αλεξανδρής του Λυμπερόπουλου, ο Μήτρογλου του Λέτο, ο Μπιγκόν του Κυράστα κλπ κλπ κλπ...

Τα επίσημα αυτού του γηπέδου έχουν φιλοξενήσει όλη τη σύγχρονη, βρώμικη, υπόγεια και διεφθαρμένη νομενκλατούρα πολιτικών, επιχειρηματιών, μιζαδόρων και ό,τι άλλο υπάρχει. Από τον Πάγκαλο στο Χριστοφοράκο και από το Σαμαρά στο Μίμη Ανδρουλάκη. Από τον Γιακουμάτο στο Λοβέρδο και από το Λαυρεντιάδη στον Κομπότη.
Τα θεμέλια αυτού του μπουρδέλου είναι ποτισμένα από το αίμα ενός αληθινού δημοσιογράφου, του Φίλιππα, που παρ΄ολίγον να φυγει πριν από την ώρα του, επειδή τόλμησε να γράψει την αλήθεια. Καλή του ώρα εκεί ψηλά.

Αυτός ο Σύλλογος αντιπροσωπεύει ό,τι πιο βρώμικο, ό,τι πιο σιχαμένο και νοσηρό υπάρχει. Δεν είναι μαθηματικά. Δεν είναι οι 3 βαθμοί στο σακούλι, δεν είναι ο πόντος της ισοπαλίας, δεν είναι τίποτα από αυτά. Είναι σύγκρουση δυο κόσμων, που ζουν στην ίδια χώρα, αλλά σε διαφορετικό πλανήτη. Ευτυχώς, στο δικό μας πλανήτη κυριαρχούν αξίες και ιδανικά.

Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ένας άνθρωπος με βαρύ πούτσο και αρχίδια να βοηθήσει αυτή την ομάδα, να μην γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε Χοντρού…….



Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus