Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ιππότης ο Εξάστερος έκανε βόλτα στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των ιπποτών!

Πέρασε από το Βετεκόκλειο ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας (61-81) του Κολοσσού, με συνοπτικές διαδικασίες, φτάνοντας στο 2/2 στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας αήττητος τις υποχρεώσεις του εντός κι εκτός τειχών. 

Οι «πράσινοι», έπαιξαν στην Ρόδο γνωρίζοντας πως, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Κηφισιά, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, έτσι ώστε να διατηρηθούν από νωρίς στην πρωτιά της βαθμολογίας. Κάτι που πιθανό να τούς δώσει στην συνέχεια το δικαίωμα για πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αν δηλαδή έχουν καταφέρει να κρατηθούν στην κορυφή, αποφεύγοντας μία –εκτός προγράμματος- απώλεια. 

Στα επίσης σημαντικά για την ομάδα του Ιβάνοβιτς -ενόψει Μπάγερν- προσμετράται η επιστροφή του Μαυροκεφαλίδη και το γεγονός πως ο Ράιτ ολοένα και εγκλιματίζεται περισσότερο. Δια χειρός Μπούλιαν, ο Κολοσσός στο πρώτο δεκάλεπτο έβαζε σε προβληματισμό τον Παναθηναϊκό, που αρχικά είχε λύσεις μόνο από τους Διαμαντίδη και Γιάνκοβιτς. 

Επειτα, όμως, με γρήγορο σερί 10-0 οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο υπέρ τους 40-25, χάρη σε ενέργειες των Σλότερ και Γκιστ. Ο Τζέιμς προσπαθούσε σε εκείνο το σημείο να μειώσει την διαφορά για τους Ροδίτες, ωστόσο στο ημίχρονο το «τριφύλλι» προηγούνταν, ήδη, με το άνετο 48-30. 

Ακολούθησε το +24 για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Κολοσσός αντεπιτέθηκε με δικό του σερί 11-0, μειώνοντας σε 51-61. Ο Μπλουμς (φωτό), όπως και ο Φώτσης, με συνολικά 5/7 τρίποντα ως το 33', κρατούσαν σε –διψήφια- διαφορά ασφαλείας τον Παναθηναϊκό. Επτά λεπτά πριν το φινάλε, ο Παναθηναϊκός μετρούσε 19 ασίστ, με τις έξι να προέρχονται από τον Γιάνκοβιτς και τις πέντε από τον Μποχωρίδη.

Δεκάλεπτα: 17-17, 30-48, 48-61, 61-81.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Μιχάλης Κουταλιανός): Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης 2, Σιολόγκας, Καρίμ 3 (1), Τζέιμς 21 (1), Σμιθ 9, Στεφανίδης 9 (1), Λίντεν , Τσάμης 7 (1), Χάγκινς, Κανίχης, Μπούλιαν 10 (3).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 2, Σλότερ 11 (3), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 12 (2), Φώτσης 9 (3), Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 7 (2), Γκιστ 8, Μπατίστα 12, Μπλουμς 9 (3), Ράιτ 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus