Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Σκοποβολή: Επετειακοί Αγώνες “Μάχη της Κρήτης”, 6-7/6/2014

Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο των Χανίων οι αγώνες με την ονομασία “Μάχη της Κρήτης”, οι οποίοι είναι κάθε χρόνο αφιερωμένοι στην ηρωική μάχη των Ελλήνων κατά την απόβαση των Γερμανών στο νησί,  την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχής και συμμετείχαν αρκετοί σκοπευτές και σκοπεύτριες από πολλούς συλλόγους. Η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη  συγκεκριμένη διοργάνωση και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια  συμμετείχε  με 5 αθλητές του. Τα νούμερα των αθλητών μας ήταν αρκετά ικανοποιητικά, με τον Δ. Κατσίρη να κατακτά το χάλκινο  μετάλλιο σε ένα από τα αγωνίσματα στα οποία έλαβε μέρος.

Την ομάδα του Παναθηναικού εκπροσώπησαν οι: Δημήτρης Κρανάς, Δημήτρης Κατσίρης, Γιάννης Καμπούρης, Παναγιώτης Βαρτάλας και Νίκος Κοκκινάκης. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αρκετά αγωνίσματα, δυνατότητα  που  παρέχει με άνεση το υπέροχο και πιο άρτιο σκοπευτήριο των Χανίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γιάννης και Παναγιώτης συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγωνίσματα πυροβόλων, ενώ ο Δημήτρης Κρανάς μετά από πολλά χρόνια απουσίας.  Πιο κάτω φαίνεται ο κάθε σκοπευτής μας, σε ποιο αγώνισμα συμμετείχε και τί θέση κατέλαβε.

Δημήτρης Κρανάς
Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 549/600, Θέση 8η
Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 455/600, Θέση 10η
Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών: Επίδοση 477/600, Θέση 14η

Δημήτρης Κατσίρης
Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 544/600, Θέση 11η
Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 505/600, Θέση 3η
Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών: Επίδοση 546/600, Θέση 5η
Πιστόλι Στάνταρντ Ανδρών: Επίδοση 521/600, Θέση 4η

Γιάννης Καμπούρης
Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 554/600, Θέση 6η
Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 455/600, Θέση 9η
Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών: Επίδοση 513/600, Θέση 8η

Παναγιώτης Βαρτάλας
Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 508/600, Θέση 17η
Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 444/600, Θέση 12η

Νίκος Κοκκινάκης
Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 546/600, Θέση 10η
Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 477/600, Θέση 7η
Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών: Επίδοση 484/600, Θέση 6η
Πιστόλι Στάνταρντ Ανδρών: Επίδοση 495/600, Θέση 9η

Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Η αγωνιστική περίοδος συνεχίζεται και οι αθλητές του Παναθηναϊκού, είναι αποφασισμένοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο συχνά στα σκοπευτήρια όλης της χώρας για να ανεβάζουν τη σημαία με το Τριφύλλι όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι μεγάλη η προσπάθειά τους και είναι δεδομένο ότι θα αποδώσει καρπούς πολύ σύντομα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναθλητές μας από το σύλλογο ΖΕΥΣ για τη διευκόλυνση και βοήθεια που παρείχαν στους αθλητές μας στα τεχνικά προβλήματα με τον εξοπλισμό που  αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Τέλος ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στα παιδιά που μας επισκέφτηκαν την Κυριακή από το σύνδεσμο των Χανίων και παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια των αθλητών μας. Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus