Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ράγκμπι-Unity Cup: Δεύτερο το Τριφύλλι...

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Άττικα Σπρίνγκμποξ, γνωρίζοντας την ήττα με 32-17 στον τελικό του τουρνουά Unity Cup, που πραγματοποιήθηκε στα Γλυκά Νερά. 

Οι Άττικα μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 3-0 αλλά οι «πράσινοι» με try πέρασαν μπροστά με το σκορ να ανεβαίνει (5-3, 7-3, 10-3). Οι αντίπαλοι όμως βρήκαν λύσεις και ισοφάρισαν σε 10-10. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε επιθετικά και κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα 17-10. Ωστόσο, οι παίκτες των Άττικα Σπρίνγκμποξ βρήκαν διαδρόμους ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά με 24-17 με το ματς να τελειώνει 32-17.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» είχαν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα και χειροκρότησαν την είσοδο του Τριφυλλιού. 
Η δεύτερη θέση του ΠΑΟ –την πρώτη χρονιά του τμήματος- στη δυνατή διοργάνωση του Unity Cup μόνο ενθαρρυντικό μήνυμα μπορεί να στείλει για την ερχόμενη σεζόν με το Τριφύλλι να παρουσιάζεται ολοένα και πιο δυνατό στο ράγκμπι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus