Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς απο τον Παναθηναϊκό!

Σε ακόμα μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς οι πράσινοι παραχώρησαν το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Ουκρανία.
Παράλληλα οι πράσινοι ζητάνε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και να βρεθεί στην Λεωφόρο το Σάββατο (28/6) δίνοντας δυναμικό παρών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Οι πράξεις μιλάνε περισσότερο από τις λέξεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θέλοντας να στηρίξει την όμορφη προσπάθεια των Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, παραχωρεί το γήπεδο «Απόστολος Νικολαίδης» για να διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας με αντίπαλο την Ουκρανία, στο πλαίσιο του 2ου Προκριματικού Αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση έχει ορισθεί για το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 17:30 στη Λεωφόρο και σας καλούμε όλους να στηρίξετε και να χειροκροτήσετε την εθνική μας στην προσπάθεια να προκριθεί στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το 2015.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από την Ομοσπονδία και την ημέρα του αγώνα από τη Θύρα 4 της Λεωφόρου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 Ευρώ". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus