Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό!


Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα άρχισε με κάποια τεστ, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας με έμφαση στην κατοχή. Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν και το απόγευμα, στις 19:00μ.μ.. Από την προπόνηση απουσίασε για προσωπικό του θέμα ο Κουτρουμπής, που θα είναι ωστόσο κανονικά το απόγευμα, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Μπαϊράμι.

Πριν από την έναρξή της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου έστειλε το μήνυμα για τη νέα σεζόν λέγοντας στους παίκτες του: «Μπορεί να προερχόμαστε από μια πολύ καλή σεζόν, όμως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Φέτος έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις, υπάρχουν παιχνίδια και για την Ευρώπη, αλλά σας πιστεύω απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στην πίεση που θα έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus