Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα Τρίφυλλα Υποβρύχια «βούλιαξαν» τη Βουλιαγμένη!

Τεράστιας σημασίας νίκη, που τον φέρνει στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος πόλο Α1 Ανδρών (ισόβαθμο, βέβαια, με τον Εθνικό) πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην έδρα του, στο Ιλίσιο κολυμβητήτριο, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

 Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη νίκη της… χρονιάς, μια και κέρδισε 6-5 τη Βουλιαγμένη στο Ιλίσιο κολυμβητήριο κι έστειλε σαφές μήνυμα ότι αυτός κι ο ΠΑΟΚ (μαζί με τον ΝΟΒ) θα παλέψουν για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στην τελική φάση των πλέι οφ.

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος ήταν σε εκπληκτικό απόγευμα, κατέβασε τα… ρολά για τρία οκτάλεπτα (ο ΝΟΒ πέτυχε μόνο 2 γκολ!) κι οι Παπαδόγκωνας και Δερμιτζάκης πήραν τη… σκυτάλη των πρωταγωνιστών στην επίθεση.

Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με 2 γκολ του Παπαδόγκωνα και 1 του Δερμιτζάκη.

Στη δεύτερη περίοδο ο Γιώργος Αφρουδάκης διεύρυνε το σερί της ομάδας του σε 4-0, όμως ο αδερφός του Χρήστος σημείωσε το πρώτο γκολ της Βουλιαγμένης. Σε εκείνο το σημείο του αγώνα ο Ελμισιάν αποβλήθηκε με αντικατάσταση. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μισού ο Δερμιτζάκης διπλασίασε τα  προσωπικά του τέρματα.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Καραμπέτσος σταματούσε τις επιθετικές προσπάθειες του ΝΟΒ ενώ ο Δερμιτζάκης έκανε το 6-1 μέχρι ο Τίγκας να μειώσει σε 6-2.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι δύο ομάδες δυσκολευόντουσαν να βρουν σκορ με τη Βουλιαγμένη να μετρά 1/6 και τον Παναθηναϊκό 3/6 στον παίκτη παραπάνω. Η αποβολή του Θεοδωρόπουλου σε συνδυασμό με το πρόβλημα τραυματισμού του Κομάντινα αποδιοργάνωσαν τον Παναθηναϊκό γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Βουλιαγμένη. Αρχικά ο Καπότσης σκόραρε στον παραπάνω κάνοντας το 6-3, έπειτα ο Κοπελιάδης μείωσε για τη Βουλιαγμένη. Λίγο αργότερα, ο Μάριος Καπότσης σούταρε από την περιφέρεια φέρνοντας τη διαφορά στο γκολ. 10 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με το σκορ στο 6-5 ο Τεό Λοράντος κάλεσε τάιμ άουτ αλλά ο ΝΟΒ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Έτσι ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 12 βαθμούς ενώ η Βουλιαγμένη παρέμεινε στους 10.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 1-1, 0-3.

Παναθηναϊκός (Κ. Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα, Σαρτζετάκης, Κόχειλας Ν.,  Κουρλιάφτης,  Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας 2, Καλογεράκος,  Αφρουδάκης Γ. 1, Δερμιτζάκης 3, Χαραλαμπόπουλος, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Χατζηστεφάνου, Σπυρόπουλος

Βουλιαγμένη (Τ. Λοράντος):  Τσαλκάνης, Κοπελιάδης 1, Μασμανίδης, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης Χ. 1, Ελμισιάν, Αλβέρτης, Καπότσης 2, Τίγκας 1, Καπετανάκης, Ζερδεβάς, Λουιζίδης, Μαυρωτάς Λ.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρέτας

Αλυτάρχες: Λάμπρος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Γρυπάρης

Η εξέλιξη του αγώνα...

1-0: Παπαδόγκωνας.

2-0: Δερμιτζάκης με σουτ.

3-0: Παπαδόγκωνας σε παίκτη παραπάνω.

ΤΕΛΟΣ Α΄ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟΥ: ΠΑΟ- ΝΟΒ 3-0.

4-0: Ο Γιώργος Αφρουδάκης σκόραρε με διπλή προσπάθεια.

4-1: Ο αδερφός του Γιώργου, Χρήστος, πετυχαίνει το πρώτο τέρμα του ΝΟΒ.

5-1: Ο Δερμιτζάκης σκοράρει σε παραπάνω.

ΤΕΛΟΣ Β΄ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟΥ: ΠΑΟ – ΝΟΒ 5-1!

6-1: Ο Δερμιτζάκης με σουτ.

6-2: Ο Τίγκας σε παραπάνω.

ΤΕΛΟΣ Γ΄ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟΥ: ΠΑΟ – ΝΟΒ 6-2.

6-3: Ο Καπότσης σε παραπάνω.

6-4: Ο Κοπελιάδης με σουτ.

6-5: Ο Καπότσης με σουτ από την περιφέρεια.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΟ- ΝΟΒ 6-5!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus