Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

«Βαθμούς πριν το κλείσιμο της χρονιάς και του Α΄ γύρου» ψάχνει η ομάδα του Ανδρεόπουλου στην Αλεξανδρούπολη...


Ακόμα ένα ντέρμπι στη σειρά για τον Παναθηναϊκό, όπου βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και αντιμετωπίζει αύριο (28/12, 18.00) τον Εθνικό για τη 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών (Novasports-3, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Ιωαννίδης).

Το Τριφύλλι θέλει να κλείσει το 2014 με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καλή εμφάνιση και βαθμούς! Προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ οι "πράσινοι" θα κάνουν την τελευταία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Ο Παναθηναϊκός μετρά 5 νίκες και 4 ήττες εκ των οποίων οι τρεις είναι στο τάι μπρέικ.

Ο Μπράιν Κουκ, που έπιασε καλή απόδοση και στο ντέρμπι αιωνίων την προηγούμενη αγωνιστική, ανέφερε στο paovolleyball.gr: "Είμαστε έτοιμοι. Προερχόμαστε από τρεις αναμετρήσεις στο τάι μπρέικ που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και είμαστε 'πεινασμένοι' για βαθμούς και πάλι.Ο Εθνικός είναι μια καλή ομάδα αλλά κι εμείς το ίδιο και θα γίνει δυνατό παιχνίδι"!

Τέλος, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Είναι ένα ακόμα ντέρμπι για την ομάδα μου. Πριν το κλείσιμο της χρονιάς και του Α΄ γύρου όλοι θέλουμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Δεν έχουμε χάσει κανένα ματς με κάτω τα χέρια κι αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Είναι λίγο ιδιαίτερα αυτά τα ματς που γίνονται μέσα στις γιορτές γιατί υπάρχει μια μικρή χαλάρωση στην ψυχολογία και οι ομάδες δεν είναι το ίδιο προπονημένες. 

Καλό θα ήταν να μην παίζαμε αλλά αφού παίζουμε πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Εθνικός έχει πολύ καλή ομάδα. Έχει κρατήσει τα ίδια στοιχεία παρά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι κι αυτό είναι έργο Μουστακίδη που τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Σίγουρα ο τρόπος που έχασε ο Εθνικός από την Κηφισιά είναι άσχημος αλλά αυτά συμβαίνουν στο βόλεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus