Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Με Πανταλέωνη καρδιά οι μαχητές του Ανδρεόπουλου πνίγουν απόψε στο Φιλέ τις αδερφές της Τρούμπας!


Με όπλο την έδρα και τη στήριξη του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό, η ομάδα του Ανδρεόπουλου θέλει μια καλή εμφάνιση που να συνδυαστεί με το καλύτερο δυνατό θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, οι "πράσινοι" θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα ενώ το ντέρμπι "αιωνίων" δεν παύει να αποτελεί κάτι το... ξεχωριστό ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης και δυναμικότητας!
Με ανταγωνιστικό σύνολο ή χωρίς, με αγωνιστικά προβλήματα ή μη, με βαθμολογική διαφορά ή όχι και πάντα με φιλάθλους στο πλευρό τους, οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και αντίστροφα θα είναι πάντα ΝΤΕΡΜΠΙ!

Το πρώτο για τη φετινή αγωνιστική σεζόν παίζεται σήμερα Δευτέρα (22/12, 17.00, Novasports3) στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη και με αυτό πέφτει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

Οι "Τριφυλλοφόροι" το κίνητρο!

Αν μιλήσουμε με τους όρους της εγκληματολογίας, ο Παναθηναϊκός πληροί τρεις προϋποθέσεις για το ντέρμπι: έχει κίνητρο, έχει το μέσο που είναι το «σπίτι» του και έχει την ευκαιρία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Ανδρεόπουλου, που προέρχεται μεν από δυο ήττες στο τάι μπρέικ αλλά που φέτος διαθέτει σύνολο ιδιαίτερα μαχητικό. Η περίοδος των δυνατών μονομαχιών ουσιαστικά ξεκινάει τώρα για τον Παναθηναϊκό, που έχει μαζέψει βαθμούς και αποτελέσματα και πλέον έχει μπροστά του παιχνίδια με Ολυμπιακό, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ για να κοντραριστεί και να μετρήσει περαιτέρω τις δυνάμεις του.
 Πανταλέων:«Νίκη σε όμορφη ατμόσφαιρα»

Ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων, μιλώντας για την αναμέτρηση σχολίασε: «Είναι ένα ματς ιδιαίτερο όπως είναι κάθε φορά τα ντέρμπι «αιωνίων». Βαθμολογικά φυσικά δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλο παιχνίδι, αλλά το όνομα των δύο ομάδων έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και θέλουμε να τα κερδίζουμε, ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή πορεία του πρωταθλήματος, που έχουμε ξεκινήσει. Εύχομαι ο κόσμος τη Δευτέρα να είναι δίπλα μας, για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και είμαι σίγουρος πως θα δημιουργήσει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα»!

Πρωτοψάλτης: «Με τη βοήθεια των οπαδών»

Τα κίνητρα είναι πολλά για το Τριφύλλι, με το διεθνή ακραίο του Παναθηναϊκού Θανάση Πρωτοψάλτη να τονίζει στην επίσημη σελίδα της λίγκας: «Μου είχαν λείψει τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι ξεχωριστοί αγώνες, υπάρχει ιδιαίτερη ψυχολογία και πολλά από τα δεδομένα που υπάρχουν ανατρέπονται. Ξέρουμε πως οι οπαδοί μας περιμένουν αυτό τον αγώνα και εμείς είμαι έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε από τη Φριντρισχάφεν στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Κάναμε δύο ήττες στο τάι μπρέικ και πρέπει να τις αφήνουμε πίσω μας. Με τη βοήθεια και των οπαδών μας ελπίζω να πιάσουμε έναν καλό ρυθμό σε όλους τους τομείς για να πιέσουμε τον αντίπαλο μας που διαθέτει δυνατή ομάδα και πολλές λύσεις».

Συνάντηση από τα παλιά δυο πρωτάρηδων

Κι αν οι συναντήσεις στο κλειστό της Κυψέλης θα είναι πολλές αφού πολλοί πρώην «ερυθρόλευκοι» έχουν φορέσει στο παρελθόν τα «πράσινα» από τους παίκτες μέχρι το τεχνικό επιτελείο, αξίζει να σταθούμε στους πρωτάρηδες Μπράιαν Κουκ και Κάρσον Κλαρκ! Οι δυο Αμερικανοί γνωρίζονται καλά ενώ έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωποι δυο χρονιές στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Είθισται το κλίμα των ντέρμπι να είναι «περίεργο» για τους πρωτάρηδες, με τον «οικοδεσπότη» Κουκ να δηλώνει: «Είμαι ενθουσιασμένος! Έχει πάντοτε πλάκα όταν αγωνίζομαι κόντρα σε Αμερικανούς συμπατριώτες μου. Θα είναι καλά».

Προβλέψεις…

Κάθε είδους πρόβλεψη απαγορεύεται σε τέτοια ντέρμπι! Για το λόγο αυτό και μόνο μέσα από την ανάλυση ο έμπειρος τεχνικός και ακαδημαϊκός, Γιάννης Λάϊος αναλύει το «αιώνιο» ντέρμπι, τονίζοντας ότι «Πληρώνονται ακριβά τα λάθη «αιωνίων»

Εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται (5Ευρώ) στην είσοδο του κλειστού μέχρι εξαντλήσεως!

 Τρίφυλλος Έρεβος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια,
αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, αφοσίωση, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος.Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus